marți, 3 noiembrie 2015

Psihoterapie de sustinere pentru Colective

Membrii Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană (ARHTE) îşi exprimă compasiunea faţă de toate persoanele afectate de tragedia petrecută la la Clubul Colectiv. Suntem solidari cu cei aflaţi în suferinţă şi ne exprimăm dorinţa de a acorda sprijin voluntar (gratuit) celor afectaţi în mod direct sau indirect (supravieţuitori, aparţinători, participanţi la operaţiunile de salvare, martori oculari etc.)
Persoanele interesate pot opta pentru participarea la grupuri de suport (prin contact direct sau online), respectiv pentru suport individual (prin contact direct sau skype). De asemenea, suntem disponibili si in spitale.

Aşteptăm apelurile voastre la numerele de telefon 0741150546, 0731968550, 0721900313, 0726282800 sau lăsaţi mesaj la adresele de email psi.focus@gmail.com, danamaria777@yahoo.it, katiequal@gmail.com, elenapopescu_rotaru@yahoo.co.uk sau Cristadarie@yahoo.com si in functie de optiunile voastre veti fi indrumati catre terapeutii nostri în cel mult 24 de ore.Mentionam ca asistenta prin contact direct este oferita la Bucuresti, Cluj si Timisoara.
Sincere condoleante tuturor! Să facem faţă împreună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu