marți, 4 septembrie 2012

Ne putem mobiliza din nou sa oferim ajutor???

"Dragi prieteni,

Pierderea unei persoane pe care o iubim înseamnă, pentru o lungă perioadă, “sfârşitul lumii” personale! Şi numai cine a trăit acest sentiment copleşitor poate să înţeleagă  pe altul … Dacă doriţi să fiţi alături de femeile care îşi pierd soţul în mod prematur, vă invităm să citiţi mai departe …
Asociaţia Exista viata dupa doliu are nevoie de votul vostru într-un concurs de proiecte, prin care dorim să obţinem 5.000 euro pentru a ajuta româncele care îşi pierd partenerul de viaţă să înveţe să trăiască din nou. Aceasta finantare este oferita de Raiffeisen Bank intr-un efort a de sprijini comunitatile sa se dezvolte.
Votati-ne in amintirea unei persoane dragi,  votati-ne de dragul prietenilor care trec sau vor trece printr-o pierdere majora, votati-ne pentru ca numai cu finantare vom reusi sa oferim servicii de calitate romanilor care sufera dupa moartea unui om drag!
Practic, cand ne votati nu va costa nimic si totusi noi vom primi aproximativ 2 euro de la Raiffeisen, daca vom fi printre castigatorii care au strans cele mai multe voturi!"
Mai mullte detalii gasiti aici

2 comentarii:

  1. Multumesc mult!

    Mihaela Vlad

    Coordonator proiect
    Asociatia "Exista viata dupa doliu!"
    www.existaviatadupadoliu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag :)
      si, oricand
      in masura in care imi permite timpul si resursele :) sunt aici

      Ștergere