duminică, 12 decembrie 2010

Fii un miracol! Fii un inger!

am primit pe email, si mi se pare normal si firesc sa postez aici continutul lui. Este vorba de un anunt umanitar. Poate e cineva interesat sa faca o donatie acum in postul Craciunului, in prag de sarbatoare, cu tot dragul si cu sufletul deschis... si nu stie unde, cand, cum si pentru cine. Aici, mai jos gasim o varianta din multe cate exista, dar si toate detaliile, site-ul asociatiei unde putem verifica campania.
"Draga prietene, alatura-te grupului de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer din Romania si poti castiga prin tragere la sorti unul din cadourile oferte de compania noastra. Doneaza acum orice suma in conturile Asociatiei M.A.M.E., trimite-ne prin e-mail o copie xerox, sau dovada ca ai facut o donatie fie ea cat de mica in conturile acestei asociatii http://asociatiamame.com/ si vei fi inscris automat in “Tombola Ingerilor”.
Daca vrei sa afli cum poti deveni un inger si cum poti sa ajuti un copil sa-si regaseasca zambetul pierdut te rugam sa citesti in continuare. Vrem sa stii ca, indiferent de decizia ta si oricum iti va dicta constiinta sa procedezi, noi iti multumim calduros din inima pentru inima si iti uram multi ani plini de bucurie, ani plini de proseperitate si de pace, ani plini de prietenie si mai ales de iubire.
Premiile vor fi acordate castigatorilor dupa tragerea la sorti din data de 22 Decembrie a.c. Ele pot fi ridicate direct de la sediul nostru sau pot fi trimise castigatorilor prin curier. Pot participa la promotie persoanele in varsta de peste 18 ani cu domiciliul in Romania.
Apel Umanitar catre inimi, pentru ingerii de langa noi!
Te-ai gandit vreoadata ca pana si ingerii au nevoie de ajutor? In lume un copil moare de cancer la fiecare 3 secunde si o mama la un minut. Sa ramanem indiferenti sau sa intoarcem spatele unor ingerasi este un pacat mortal. Se spune ca atunci cand esti sanatos ai multe visuri dar cand esti bolnav ai doar unul singur si foarte pretuit. Sanatatea!
Pentru multi copii din Romania care sufera de leucemie sau de alta forma de cancer acest vis ramane de multe ori de neatins. Ca atunci cand, in copilarie vrei sa atingi o stea si nu reusesti.
Draga prietene, aceasta cumplita boala nu isi alege victimele si nu priveste in ochi pe nimeni indiferent de chip sau varsta! Iti transmitem, prieteneste, un apel la ajutor. Nu este timp de pierdut!
Fiecare secunda si fiecare euro pot face miracole. Cand schimbi felul in care te uiti la lucruri, lucrurile se schimba!
Draga prietene, exista doua moduri de a-ti trai viata: Ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul e un miracol! Fii astazi un miracol in viata unui copil ce a uitat sa mai zambeasca! Fii un inger si ajuta-ne ca sa putem sa ajutam! Eforturile noastre vor ajuta la reamenajarea si dotarea Clinicii de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni. Aici sunt tratati anual, peste 5.000 de copii diagnosticati cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice, etc.
Te invitam si te rugam sa intinzi o mana de ajutor pentru a-i ajuta pe acesti ingerasi sa faca primii pasi mici, dar siguri catre insanotosire. Deschide-ti inima astazi, orice ajutor fie el cat de mic poate face diferenta dintre viata si moarte.
Iti multumim pentru ca ai avut rabdare sa citesti aceste randuri si Fie ca viata pe care ai primit-o de la Divinitate sa-ti fie plina de soare si fericire... ca o nesfarsita primavara!
Nota:
Donatiile se fac numai:
· in conturile afisate pe siteul asociatiei M.A.M.E. http://asociatiamame.com
Asociatia M.A.M.E, Cod de identificare fiscala: 25454339
Banca Transilvania SA, Sucursala Iancului
Cont RON: RO03BTRL04401205N75044XX
Cont EUR: RO75BTRL04404205N75044XX
Cod SWIFT: BTRLRO22, Codul bancii: BTRL
· online, prin intermediul serviciului specializat "euplatesc.ro", al carui formular il gasiti afisat pe site-ul www.asociatiamame.com
· online, prin intermediul serviciului paypal in contul office@asociatiamame.com
Premii oferite in cadrul tombolei:
- 1 tavan luminos in intuneric pentru copii - Castigatorul va primi numarul necesar de cutii de tavan polistiren cu modelul ales pentru amenajarea unei camere de copil.
http://www.startoshop.ro/5-plafon-fals-starsonpack
- 1 fototapet luminos pentru copii (1.83x2.54)
http://www.startoshop.ro/67-junior
- 10 tablouri luminoase copii
http://www.startoshop.ro/27-copii
- 30 forme geometrice luminoase
http://www.startoshop.ro/62-forme-geometrice
- 30 figurine adezive Mos Craciun
http://www.startoshop.ro/17-figurine-adezive"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu