joi, 17 februarie 2011

Din inima, ajutor pentru inima Ilincai

„Așteptăm un copil!“ – iată vestea minunată pe care viitorii părinți o dau cu mândrie rudelor, prietenilor și colegilor de serviciu și toți cei informați se bucură, alături de vestitori și urează în principal sănătate bebelușului.

Unii dintre părinți, din păcate, află ce se ascunde în spatele convenționalei urări, când bebe nu se naște chiar sănătos. E un start pe care nu-l dorești nici pentru copiii tăi, dar nici pentru alt copil vreodată.

Cristi Niculescu, redactor la Burda România, trăiește în aceste zile, alături de soția sa, drama de a avea un bebeluș cu probleme de sănătate.

Tetralogie Fallot. Dincolo de cruzimea diagnosticului, există speranță însă. Operația pe cord deschis a unui bebe de 2 săptămâni se poate face în Germania, de către un medic român. Pentru că e vorba de patru defecte congenitale, iar riscul anestezic este mare, corecția se va face în mai mulți pași. Cristi, soția sa, famila, prietenii și colegii, medicii de la spitalul Marie Curie s-au mobilizat și luptă pentru Ilinca din tot sufletul.

Ajutorul dvs., cât de mare, cât de mic, poate salva un copil. Mulțumim!

CONT: BRD – sucursala UNIREA:

LEI: RO62BRDE441SV49092044410

EURO: RO54BRDE441SV49092204410

Titular cont: SIMONA MARIANA NICULESCU

Un comentariu:

  1. Revin cu vesti bune de la Ilinca, fetita colegului meu Cristi Niculescu – redactor si fotograf al revistelor Ioana si Practic in bucatarie – fetita care la numai 2 saptamani de viata a fost operata in Germania.



    Ilinca a fost operta luni, 21 februarie intre 12-17:00. Starea ei este in prezent stabila. Doctorul a corectat toata tetralogia si s-a declarat multumit de starea pacientei pe perioada desfasurarii operatiei si imediat dupa. Urmeaza 2 zile mai delicate in care trebuie urmarita cu atentie si scoasa de pe intubare. Parintii au fost la ea imediat dupa operatie si era un pic palida si cu temperatura mai jos cam la 35,5. Dar li s-a explicat ca e normal imediat dupa operatie fiindca temperatura ei a fost redusa drastic in timpul interventiei, dar in seara zilei de luni parametrii erau ok.

    In aceasta dimineata vom mai primi stiri de la Ilinca!

    Cristi si Simona multumesc tuturor pentru ca le-ati fost alaturi.

    Am vorbit si cu Georgiana, sora Simonei si mi-a trimis blogul Ilincai: http://ilincadaria.wordpress.com/

    Orice sprijin financiar este in continuare bine venit!

    RăspundețiȘtergere