luni, 19 septembrie 2011

Inscrieri grup de suport Bucuresti in octombrie - Exista viata dupa doliu


Va rugam sa dati mai departe acest mesaj, pentru ca poate face o mare diferenta in viata unui om care simte ca a pierdut totul si viata nu mai are sens…
“Pentru cei care au pierdut recent o persoana draga, reluam din octombrie 2011, in Bucuresti, intalnirile de suport, facilitate de psihoterapeuti. Toti participantii vor putea aici sa vorbeasca despre pierderea lor, sa se simta aproape de oameni care ii inteleg si sa se regaseasca pe sine pentru a putea merge mai departe.
Grupul nostru va fi format din 6- 10 persoane, iar facilitatorii sunt Livia Caciuloiu Minea si Alex Octavian CaciuloiuAmbii sunt Consilieri psihologici si Psihoterapeuti cu drept de libera practica si lucreaza voluntar in acest proiect.
Vom avea pentru inceput 5 intalniri a câte 3 ore. Data primei intalniri o vom stabili de comun acord. Locatia (zona centrala) va fi comunicata doar celor care vor face parte din grup.
Pentru detalii si inscrieri, pana pe 30 septembrie 2011trimite un email la adresa liviaminea@hotmail.com sau suna la 0742.024.642 pentru a programa o prima sedinta de consiliere psihologica individuala GRATUITA, in care vom vedea impreuna daca acest grup de suport este cea mai potrivita forma de sprijin pentru tine acum. Desi aceasta sedinta individuala este gratuita, rugam fiecare participant la intalnirile grupului sa ofere o donatie de 10 ron/persoana/intalnire. Nu ne dorim sa facem profit, toata echipa lucreaza voluntar, insa avem nevoie sa acoperim costurile de promovare, consumabile si inchiriere spatii.
Trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai care au pierdut recent o persoana draga si iti vor multumi! Serviciile sunt disponibile oricui, indiferent de apartenenta religioasa, de varsta sau alte criterii.
Despre procesul de doliu, gasesti aici un filmulet scurt:http://www.youtube.com/watch?v=A1LqRTkgzK0&
Cu bine,
Livia Caciuloiu Minea, consilier psihologic si psihoterapeut
Telefon: 0742.024.642
http://liviacaciuloiuminea.wordpress.com/about/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu